Termeni si Conditii – Conduita

Pentru a beneficia in totalitate de serviciile puse la dispozitie de salonul nostru, te rugam sa citesti cu atentie termenii, conditiile si regulile de conduita. Fi responsabila deoarece siguranta, confortul si satisfactia ta, a personalului si a celorlalte clienti conteaza.

Responsabilitati Client:

  • Sa comunici personalului informatii corecte referitoare la starea ta de sanatate;
  • Sa comunici personalului ce procedura doresti sa urmezi, si ce asteptari ai in urma procedurii alese;
  • Sa fi amabila si sa respecti atat personalul salonului cat si celelalte cliente;
  • Sa iei in considerare regulile si recomandarile personalului nostru;
  • Respectarea cu strictete a normelor de igiena in vederea unei bune desfasurari a procedurilor de remodelare corporale, faciale si masaj.

Va rugam sa puneti intrebari personalului nostru pentru a primi informatiile dorite.

Va rugam sa comunicati personalului nostru orice aspect legat de sanatatea dumneavoastra (daca suferiti de alergii, boli de piele etc.) si sa comunicati in permanenta gradul de confort in timpul procedurilor: ( temperatura tunel, electrostimulare,  vacuum, radiofrecventa, masaj etc.).

La randul nostru SerRene Beauty Center isi ia angajamentul ca sa puna la dispozitia ta un ambient placut, confortabil si sigur. Vei fi tratat cu respect si maxima consideratie.

Inaintea inceperii sedintelor de remodelare corporala, faciala sau masaj va recomandam sa fiti in salon cu minim 10 minute mai devreme de ora programata pentru a avea timp sa te pregatesti corespunzator.

In cazul in care intarziati sau nu va puteti prezenta la programare, aveti posibilitatea sa anuntati prin sms, e-mail sau la telefon acest lucru. Pentru a nu fi afectate si alte programari sedinta dumneavoastra poate fi redusa ca durata sau reprogramata.

La fiecare abonament de Remodelare Corporala, faciala sau masaj veti primi un card unde vor fi trecute sedintele efectutate si data. 

Anularea sau reprogramarea unei sedinte de abonament se va face cu cel putin 2 ore inainte, in caz contrar sedintele la care nu v-ati prezentat vor fi scazute din abonament.

Toate sedintele de remodelare corporala,faciala sau masaj vor fi trecute in fisa de tratament unde clientul va semna pentru o evidenta clara si corecta.

Inaintea inceperii primei sedinte de tratament clientul va primi halat si papuci care ii va pastra pe toata durata abonamentului.

Cardurile de abonament au o valabilitate de 2 luni incepand de la data primei sedinte. Cardul de abonament este nominal si nu se poate instraina.

Dorim sa ne facem prieteni noi, iar daca prietenii tai devin si ai nostrii, atunci SerRene Beauty Center iti va oferii un Bonus de Recomandare.

Multumim si va asteptam cu drag!

 

Vreau o programare!

Call Now

Optimized with PageSpeed Ninja