Masaj de Relaxare

Masajul de relaxare, cu totii ne gandim la el dupa o zi sau o perioada de timp mai intensiva. Fiecare dintre noi ne dorim acea ora de relaxare si deconectare de la stresul de zi cu zi. Masajul de relaxare, masajul terapeutic si masajl anticelulitic se poate realiza in sedinte a cate 30 minute sau 50 minute. In timpul masajului se pune accent asupra zonelor mult mai incordate pentru detensionarea muschilor. Mai mult se pot executa manevre de masaj anticelulitic pe zonele afectate pentru un randament mult mai bun. Masajul de relaxare este o prelucrare metodica a partilor moi ale organismului, manual sau instrumental, in scop fiziologic, curativ, profilactic, regenerativ, estetic sau sportiv.

Masaj de Relaxare

Masajul de relaxare ajută la dobândirea și păstrarea unei stări de relaxare, optimism și poftă de viață! Este o adevărată terapie de combatere a stresului zilnic, ce afectează mai mulți oameni și ne ajută la eliminarea toxinelor din organism. Daca aveti un stil de viata agitat,daca munciti intr-un mediu stresant ,daca aveti insomnii si va treziti mereu obosit, atunci va invitam sa va relaxati la o sedinta de masaj.

Cum se realizează masajul de relaxare?

Fiind realizat pe tot corpul, masajul produce o relaxare plăcută și ajută la eliminarea stresului și a toxinelor din organism. Un ritual spa senzorial, conceput pentru a-ti reaminti ca meriti sa-ti aloci cateva clipe doar pentru tine. Efectul relaxarii prin sedintele de masaj de relaxare produce o stare de vitalitate si energizare la fel ca in sedinte de masaj anticelulitic, relaxeaza musculatura, elimina oboseala accentuata si mentine o buna stare de sanatate.

Masajul de relaxare se efectuează fie pe majoritatea porțiunilor corpului (spate, picioare, brațe), fie în anumite zone (spate, brațe), în funcție de durata acestuia. Pentru rezultate din cele mai bune, Salonul nostru din Bucuresti SerRene Beauty Center recomandă sedintele cu o durată de 50 de minute.

Persoanele care nu au o activitate fizică intensă și petrec multe ore la birou, în fața calculatorului, în poziții incomode sau stau mult timp în picioare, sunt predispuse la o gamă variată de afecțiuni cauzate de atrofierea mușchilor. Lipsa antrenamentului fizic constant si lipsa de miscare pot cauza boli mai grave!

Masajul de relaxare este indicat sa fie efectuat cel putin o data pe saptamana. Acesta ajuta la functionarea sistemului nervos prin relaxarea si calmarea intregului organism. La SerRene Beauty Center poti opta pentru unul din abonamentele de masaj anticelulitic care va revigora, va tonifia și remodela silueta dumneavoastra prin tehnicile de remodelare corporală. Mai multe detalii despre noi gasiti pe site.

Sedintele masajului de relaxare ne scapa de celulita?

Celulita este cea mai comuna problema cu care ne confruntam in zilele de azi. Aspectul inestetic al pielii se poate transforma în celebra “coaja de portocala”, dacă nu putem avea grijă de alimentație sau de un stil de viață activ. Desi exista un adevarat arsenal de metode de combatere a tesutului adipos, printre care masajul anticelulitic si tratamentele de remodelare corporala care ne pot scapa de stratul tesutului adipos, masajul de relaxare sau sedintele masajului anticelulitic raman in topul alegerilor. Totuși, aceste terapii pot fi de mai multe feluri și pot fi realizate cât mai diversificat cu putință.

Masajul de relaxare nu are contraindicații. Totuși, trebuie să anuntati personalul salonului în caz de: boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respiratorii, alergii, sarcină, menstruală abundentă.

 

Durata
1 SEDINTA
5 SEDINTE
10 SEDINTE
30 de minute
45 Ron
150 Ron
260 Ron
50 de minute
50 Ron
190 Ron
300 Ron

Masajul Terapeutic si beneficiile sale:

intensifica circulatia
stimuleaza fluxul limfatic
intensificarea circulatiei sanguine la nivelul sistemului circulator si a celui limfatic
relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati
reduce spasmele si crampele
creste flexibilitatea articulatiilor
scurteaza perioada de recuperare
elibereaza endorfine (analgezice naturale ale corpului) 

Reflexoterapie 

Reflexoterapia acţionează asemănător cu acupunctura numai că în loc de ace se foloseşte apăsarea unor puncte reflexogene specifice de apăsare care stimulează zone specifice din organism.

Prin reflexoterapie se deblochează şi elimină acumulările de toxine din organism. Depunerile toxice sunt considerate în masajul reflexogen principală cauză a imbolnavirilor curente.

Reflexoterapia este utilă în tratarea a foarte multe tipuri afecţiuni dintre care enumerăm doar câteva: stres, migrene, ameţeli, insomnii, oboseală cronică, instabilitate emoţională, depresii, anxietate, atacuri de panică, afecţiuni ale coloanei, sciatică, lombosciatică, spondiloze, cifoze, reumatism, artroze, artrite, gonartroză, coxartroză etc, tulburări endocrine: tiroidă, paratiroide (căderi de calciu), suprarenale, deficiente de creştere la copii, reglarea ciclului, tulburări de menopauză, osteoporoză, (stoparea degradării masei osoase), disfuncţii sexuale (impotenţa, frigiditate etc.), tulburări de metabolism, obezitate, diabet, afecţiuni digestive: gastrite, enterocolite, edeme (picioare umflate) afecţiuni circulatorii: hipo şi hipertensiune, arterioscleroză, gută, sindromul mâinilor şi picioarelor reci, dureri de picioare, afecţiuni ORL: bronşite, rinite, sinuzite, nevralgii, astm , crampe musculare, luxaţii, entorse, dureri de spate, inflamatii ale tendoanelor.

Drenajul limfati 

În principiu, drenajul limfatic este un masaj uşor combinat cu aplicarea presiunii uşoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală şi a genunchilor.

Limfa este un lichid care circulă prin sistemul limfatic, rolul acesteia fiind acela de a elimina toxinele din organism. Aceasta se adună în ganglionii limfatici, iar masajul în punctele unde se găsesc aceştia stimulează eliberarea toxinelor din ganglioni. Implicit, este stimulat sistemul imunitar şi se tonifiază pielea. Masajul ganglionilor este însoţit de cel pe traseul vaselor limfatice pentru drenarea limfei.

SerRene Beauty Center - Masaj de Relaxare

Masaj de Relaxare

Beneficii ale masajului de relaxare :

  • Inlaturarea stresului si a oboselii din organism
  • Reduce crampele si durerile musculare
  • Ajuta la o circulatie mai buna a sangelui
  • Elimina dururile de spate si gat
  • Eliminarea toxinelor
  • Diminuarea tesutului adipos
  • Cel mai mare beneficiu este ca se poate efectua oricand simtim nevoia de relaxare

Fa o Programare Acum

Vreau o programare!

Call Now