Masaj cu Bambus

Masajul cu bete de Bambus este un masaj anticelulitic si reprezinta o tehnica speciala pentru tratarea celulitei. Acest tip de masaj este mai viguros si energic care stimuleaza foarte bine circulatia asupra zonelor cu probleme avand un rol important in tratarea celulitei. Masajul cu bete de bambus este unul din cele mai apreciate tipuri de masaj pentru relaxare. Masajul cu bete de bambus ajuta la diminuarea celulitei si la atenuarea aspectului de coaja de portocala. Stresul si factorii de mediu si-au lasat amprenta asupra organismului tau, accentuand sentimentul de oboseala si accelerand imbatranirea pielii? Apeleaza la aceasta terapie moderna de relaxare si combate starea de epuizare care te impiedica sa iti desfasori activitatea in parametri optimi. Celulita este cea mai mare problema a femeilor cand vine vorba de silueta acestora.

Terapia Masajului cu Bambus

Vestea buna este ca poti reduce celulita! Printre cele mai bune tehnici pentru combaterea celulitei si a tesutului adipos se numara: sedintele masajului anticelulitic, masajul cu bete de bambus sau tratamentele de remodelare corporala cu cavitatie.

De ce masaj cu bete de bambus ?

Încearca acest tip de masaj si beneficiaza de o stare de bine profunda, relaxat si cu zambetul pe buze. Masajul cu bete de bambus este mult mai profund decat un masaj traditional. Acesta se realizeaza cu ajutorul betelor de bambus de diferite dimensiuni. Betele de bambus sunt asemanatoare trestiei, dar au o circumferinta mai mare. Acestea fiind suple, dar si robuste, betele de bambus reprezinta un accesoriu perfect pentru masaj, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de masoterapeut..

Prin miscarile rulate suprafata corpului este drenatasi ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Se elimina micro si macro nodulii celulitici din zonele afectate de celulita, iar prin miscarile de presiune tonifiaza si relaxeaza muschii. In cazul in care se doreste o slabire in kilograme se recomanda ca sedintele de masaj cu bete de bambus sa fie combinate cu impachetari detoxifiante!

Rezultate in doar cateva sedinte.

Exista mai multe metode de a slabi care promit rezultate rapide, insa putine reusesc sa ofere aceste rezultate cu adevarat. Si inca mai putine astfel de metode sunt sanatoase. Masajul anticelulitic cu bete de bambus este o terapie 100% naturala, non-agresiva, care ajuta la stimularea functiilor naturale ale organismului. In functie de pacient, rezultate pot aparea in 3 pana la 7 sedinte. Asta inseamna ca, in 3 pana la 7 ore, tu poti vedea cum corpul tau incepe sa se modeleze asa cum iti doreai.

 

DURATA
1 SEDINTA
5 SEDINTE
10 SEDINTE
30 minute
50 Ron
200 Ron
320 Ron
50 minute
60 Ron
240 Ron
400 Ron

SerRene Beauty Center - Masaj cu Bambus

Masaj cu Bambus

Beneficii si efecte terapeutice ale Masajului cu Bambus :

 • Reda elasticitatea pielii
 • Musculatura este tonifiata
 • Sistemul limfatic este stimulat
 • Circulatia sangvina este imbunatatita
 • Ofera fermitate feselor
 • Relaxeaza si indeparteaza oboseala acumulata
 • Indeparteaza celulita
 • Dreneaza suprafata corpului
 • Energizeaza intregul organism
 • Ajuta la detoxifiere
 • Corpul este modelat armonios

Contraindicatii :

 • Femei insarcinate care au deposit luna a 3 de sarcina
 • In perioada menstruatiei este recomandat sa nu se efectueze masaj

Fa o Programare Acum

Vreau o programare!

Call Now