Pret Masaj Anticelulitic

Masajul Anticelulitic corect stimuleaza elasticitatea pielii, diminueaza stratul adipos si imbunatateste aspectul pielii. Prin sedintele masajului anticelulitic se produce un efect de intindere la nivelul pielii care este cel mai benefic asupra zonelor cu celulita. Tehnica folosita pentru sedintele de masaj anticelulitic poate fi simpla (manual) sau cu bete de bambus.

Masajul Anticelulitic

Manevrele efectuate de terapeut au o viteza sustinuta si variaza de la o presiune superficiala, la miscari rapide si mai intense, pana la manevre placute, cu efect relaxant.

Cele mai bune beneficii ale masajului anticelulitic

Imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor adipoase si eliminarea toxinelor din organism. Presiunea directa si miscarile circulare elibereaza tensiunea locala din zonele afectate de la nivelul muchilor, facilitand o mult mai buna trecere a fluxului sanguin.

Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela ca stimuleaza sistemul limfatic si ajuta la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei si a tesutului adipos. Astfel, apa retinuta in tesuturi este o alta problema rezolvata prin acest tip de masaj.

Specialistii spun ca o sedinta de masaj anticelulitic efectuat corect produce un anumit grad de disconfort, insa el nu trebuie sa fie dureros sau sa produca vanatai sau alte leziuni. Intensitatea manevrelor trebuie sa fie adaptata de catre terapeut gradului de rezistenta al pacientului. Celulita este o acumulare de grasimi in zona coapselor, soldurilor si a feselor. Majoritatea expertilor considera ca modalitatea cea mai buna de a reduce si de a elimina grasimile subcutanate din tesutul conjunctiv o constituie antrenamentele cu greutati si aerobicul. De asemenea, o cale simpla si eficienta in redobandirea elasticitatii pielii o reprezinta intarirea tesutului conjunctiv de sub piele cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporala non-invazive.

Cate sedinte de masaj anticelulitic sunt necesare pentru rezultate optime?

Numarul de sedinte de masaj anticelulitic poate varia in functie de grasimea acumulata in tesuturi si de excesul ponderal al persoanei in cauza. In principiu, pentru indepartarea celulitei se recomanda 2-3 sedinte de masaj anticelulitic pe saptamana, iar pentru intretinere, o sedinta pe saptamana.

SerRene Beauty Center va recomanda sa apelati la masajul anticelulitic spre finalul zilei, cand are mai multa eficacitate. Consumati cat mai multa apa si ceaiuri din plante cu efect diuretic, pentru facilitarea eliminarii toxinelor din corp. In sectiunea despre noi gasiti toate tratamentele de remodelare corporala care le oferim clientilor nostrii. Deasemenea SerRene Beauty Center va pune la dispozitie mai multe tipuri de pachete care au inclus masajul anticelulitic!

 

DURATA
1 SEDINTA
5 SEDINTE
10 SEDINTE
30 minute
45 Ron
190 Ron
270 Ron
50 minute
70 Ron
300 Ron
500 Ron
SerRene Beauty Center - Masaj Anticelulitic
Masaj Anticelulitic

Beneficii si efecte terapeutice ale masajului anticelulitic :

 • Ajuta la diminuarea celulitei
 • Produce un efect de netezire al pielii
 • Ajuta la o circulatie mai buna a sangelui
 • Micsorare in circumferinta corporala
 • Tratarea celulitei si a vergeturilor
 • Celulita si vergeturile sunt diminuate considerabil, uneori eliminate
 • Se reduce tesutul adipos asupra zonelor afectate
 • Pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea
 • Tranzitul intestinal si metabolismul se imbunatatesc
 • Eliminarea toxinelor din organism
 • Musculatura zonei masate se tonifica, la fel si articulatiile si ligamentele

Fa o Programare Acum

Vreau o programare!

Call Now