Remodelare Corporala Bucuresti – Cavitatie (Liposuctia Virtuala)

Cavitaitie – Tratamente Remodelare Corporala

Cavitaie – Remodelare Corporala

Supranumita si liposuctia virtuala, tratamentul de cavitaie este renumit pentru efectele ei miraculoase si remacrabile in remodelare corporala, aceasta actionand la nivelul celulor grase cu unde acustice care genereaza valori mari de energie.

Pentru a distruge celulita si a remodela tesuturile, Slim Max actioneaza cu terapie led pentru maximizarea efectelor dar si cu frecventa cavitationala duala (25 si 40 khz).

Ca sa fie cat mai pe intelesul tuturor putem asocia procesul de cavitatie cu ceea ce se intampla intr-un pahar cu apa minerala, si anume bulele se ridica la suprafata lichidului si se sparg, diferenta dintre procesul din pahar si cel din organism este ca “bulele” din interiorul organismului se sparg intr-un spatiu inchis, in momentul spargeri acestea provoaca ruperea membranei celulelor grase si astfel materialul celular obtinut se elimina pe cale naturala fiind preluat de limfa.

Daca esti ingrozita de operatia chirurgicala de liposuctie,  atunci caviatatia reprezinta o alternativa foarte buna, este un tratament non-invaziv, nedureros si obtii acelasi efect ca la o operatie chirgicala de liposuctie.

Cavitatia este o descoperire revolutionara in domeniul remodelarii corporale deoarece reduce stratul adipos vizibil.

Caviatia poate fi folosita pe aproape intreg corpul dar zonele cele mai vizate sunt : brate, coapse, fese si abdomen.

Efecte Benefice Cavitatie :

  • Diminua adipozitatile localizate pentru totdeauna
  • Elimina celulita
  • Remodeleaza definitiv silueta
  • Oxigeneaza tesuturile musculare
  • Tonifica musculatura
  • Imbunatateste circulatia limfatica
  • Ofera elasticitate pieli
  • Confera regenerarea la nivel celular

Inainte inceperii abonamentelui de Remodelare Corporala clienta este masurata si cantarita, deoarece in acest fel se pot observa efectele atat in timpul abonamentului cat si la sfarsitul acestuia.

Efectele sunt imediate si se pot observa dupa fiecare sedinta de cavitatie efectuata, tocmai de aceea este supranumita si liposuctie virtuala.

De obicei acest process de cavitatie este recomdat sa fie facut impreuna cu inca doua proceduri si anume: impachatarea la tunel si presodranaj.

Aceste trei proceduri se completeaza, sa va explic un pic despre cum lucreaza impreuna .

Tunelul pregateste celulita prin incalzirea acesteia, dupa aceea venim cu, cavitatia fiind singurul tratament prin care spargem celulita si la final efectuam presodrenajul cu ajutorul caruia limfa preia celulita sparta si o directioaneaza  spre eliminarea din organism.

Pentru Rezervari Online sau Telefonic apasati AICI

 

Leave a Reply

Vreau o programare!

Call Now

Optimized with PageSpeed Ninja