Politica de Confidentialitate – S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L. Bucuresti, Romania

 

Aceasta sectiune privind confidentialitatea explica modul in care colectam, folosim si protejam orice informatie despre dv.

Site-ul www.renebeauty.ro este proprietatea S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, sector 4, Strada Turnu Magurele Nr. 21, Bl. A15, Ap. 23, Et. 5, J40/3634/2017, CIF 37237015. S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile ulterioare) si ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Datele sunt colectate prin mijloace automatizate si manuale si sunt destinate asigurarii derularii raporturilor contractuale incheiate cu Dvs, precum si informarii Dvs cu privire la serviciile pe care S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L le presteaza si care ar putea prezenta interes pentru dumneavoastra.

Datele cu caracter personal prelucrate de catre S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L sunt:

– Date cu caracter personal de identificare a clientilor si a potentialilor clienti: nume, prenume, telefon, e-mail.

– Date cu caracter personal de identificare a participantilor la campanii de marketing (date colectate prin retelele de socializare: Facebook, instagram si Twitter: nume, prenume, poza si alte informatii personale plasate in profilele proprii de catre persoanele participante).

– Date cu caracter personal cu privirea la imaginea video a persoanelor fizice (potentiali clienti, clienti, personal S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L sau alte persoane care viziteaza spatiile S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L).

– Inregistrarile video captate de camerele de supraveghere instalate la punctul de lucru S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L, date necesare in vederea asigurarii pazei si protectiei cat si pentru imbunatatirea serviciilor oferite. Durata de stocare a datelor obtinute prin intermediul sistemului de supraveghere video este de 30 de zile.

– Date cu caracter personal de indentificare a personalului S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L (nume, prenume, CNP, adresa postala, varsta, data nasterii) – date necesare pentru incheierea contractului de munca.

S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L aduce la cunostinta tuturor persoanelor vizate, ale caror date sunt colectate, cu privire la scopul si modul in care aceste date cu caracter personal sunt utilizate cat si despre drepturile care li se cuvin.

De ce colectam si folosim datele dvs. cu caracter personal?

Putem folosi datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Scopuri operationale:

Rezervari: Folosim datele dv. cu caracter personal pentru a realiza si a gestiona rezervarea dv.

Recenzii clienti: Putem folosi datele dv. pentru a va putea trimite un chestionar scurt despre rezervarea dv.

Solutionarea reclamatiilor

Scopuri juridice: in anumite cazuri este necesar sa utilizam datele dv. cu caracter personal pentru a rezolva dispute juridice, pentru investigatii de reglementare, din motive de conformitate sau pentru a ne asigura ca aplicam cu exactitate termenii si condiile noastre.

Scopuri specifice departamentului de resurse umane

Elaborarea si semnarea contractului individual de munca la angajare si evaluarea competentelor profesionale in timpul procesului de recrutare a candidatilor care aplica la job.

Temeiul legal pentru colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal vizate pentru fiecare din scopurile de mai sus poate fi:

O obligatie legala

Interesul legitim al S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L – Putem folosi informatiile dvs. pentru “interesele noastre legitime” (un termen care se aplica oricarui lucru despre care credem ca este o parte importanta a desfasurarii eficiente a afacerii noastre – cu respectarea drepturilor dvs. si a legii). De exemplu, pentru a va oferi cel mai potrivit continut pe platformele noastre, inclusiv e-mailurile si buletinele noastre de stiri; pentru imbunatatirea si promovarea produselor si serviciilor noastre si in scopuri administrative.

Consimtamantul persoanei vizate (Ne putem baza pe consimtamantul dvs. de a utiliza datele dvs. cu caracter personal in anumite circumstante, de exemplu in scopuri de marketing direct. Va puteti retrage acordul in orice moment prin transmiterea unui e-mail la contact@renebeauty.ro.

Cu ce parti terte impartasim datele dvs. cu caracter personal?

Furnizori de servicii terte pentru a procesa datele dv. cu caracter personal in numele nostru. De ex. le putem folosi pentru a va contacta. Aceste terte parti sunt obligate sa respecte clauzele de confidentialitate si nu au voie sa utilizeze datele dv. cu caracter personal in alte scopuri.

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Datele personale vor fi pastrate pentru perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale specifice si atata timp cat raman necesare pentru scopurile mentionate mai sus.

Drepturile persoanelor vizate

Aveti dreptul, sub rezerva unor exceptii legale, de a accesa si de a solicita rectificarea sau stergerea oricaror date cu caracter personal pe care le pastram in legatura cu dv. De asemenea aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal. Pentru aceasta va rugam sa ne trimiteti solicitatea dv. la urmatoarea adresa de email: contact@renebeauty.ro.

Dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Securitatatea datelor

Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Ne asiguram ca tot continutul de pe site este sigur, fara cod malicios si fara brese de securitate. S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L se obliga ca la orice fel de bresa de securitate privind datele cu caracter personal, toti utilizatorii a caror date au fost dezvaluite/furate vor fi anuntati. Daca apar suspiciuni asupra unor informatii primite de dvs. prin email sau prin telefon va rugam sa ne contactati.

Cand introduceti date personale in timpul unei inregistrarii sau in timpul crearii unei rezervari, acestea vor fi criptate prin tehnologia SSL (Secure Socket Layer) la standardele din industrie, pentru a procesa datele pe care ni le transmiteti.
Respectam standardele general acceptate pentru a proteja datele personale si de indentitate transmise catre noi, atat in timpul transmiterii lor cat si dupa primirea acestora. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere a datelor prin internet sau metoda de stocare a acestora intr-un mediu electronic, nu este 100% sigura. De aceea, desi pentru protejarea datelor folosim metode acceptate comercial, nu putem garanta securitatea absoluta a acestora. Din acest motiv, va rugam sa nu introduceti datele cartii de credit in formularele de pe website-ul nostru.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul site-ului www.renebeauty.ro sunt transmise pe cale electronica S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate prin folosirea de aparatura sau programe de interceptare. Orice incercare de a accesa datele cu caracter personal ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.renebeauty.ro sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul www.renebeauty.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.renebeauty.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune. La sesizarea utilizatorilor S.C. ALECSA KINETO-MEDICA S.R.L va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate fisierele organelor competente abilitate sa solutioneze acest tip de infractiune.

Modificari ulterioare ale politicii de confidentialitate:

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare la Politica de Confidentialitate in orice moment fara o notificare in prealabil. Modificarile vor intra in vigoare la aparitia lor pe site-ul nostru, pe aceasta pagina fara notificare, de aceea va rugam sa verificati din nou aici pentru actualizari, de fiecare data cand vizitati site-ul www.renebeauty.ro.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne trimiteti un email la contact@renebeauty.ro

Ultima actualizare: 01 Iulie 2018

Vreau o programare!

Call Now

Optimized with PageSpeed Ninja