Tarife - Tratamente Faciale de Mezoterapie Virtuala

Mezoterapia virtuala actioneaza prin combinarea electroporatiei cu electroosmoza. Se pot efectua tratamente faciale dar si tratamente corporale gratie celor 2 capete de tratament.

Ultrasunetele activează longitudinal, penetrând grăsimea subcutanată, despărțind celulele calcificate. Acest proces este non-agresiv și non-invaziv pentru organism. Mezoterapia este un tratament non-invaziv care se efectueaza foarte usor fara ace, fara anestezie si fara perioada de recuperare. Mezoterapia poate actiona atat la nivel corporal cat si la nivel facial.

Recomandari tratament mezoterapie virtuala la nivelul fetei !

Sedintele de mezoterapie virtuala la nivelul fetei sunt ideale pentru imbunatatirea vizibila imediat a calitatii si elasticitatii pielii. Prin mezoterapie virtuala se activeaza procesul de reparare si restructurare celulara, piele deteriorata de soare, piele uscata si deshidratata, lipsa de fermitate si elasticitate a pielii, hiperpigmentare, ten obosit, etc. 

Un tratament intensiv facial consta, in general, intr-o serie de 4-6 sedinte, cu o durata de 15 miunte/sedinta.

Sedintele de mezoterapie, atat cele faciale cat si cele corporale se efectueaza la o distanta de 4-5 zile intre ele. Un tratament exact va fi stabilit pentru fiecare caz in parte in functie de problema, varsta si evolutie.

Concomitent cu tratamentul de dermoporatie se foloseste si terapia LED - o terapie complementara ce ajuta la arderea grasimilor, dar in acelasi timp stimuleaza si un raspuns din partea sistemului imunitar. In acest fel se mareste capacitatea organismului de autovindecare. Retentia de apa si toxinele sunt reduse si ele la minim.

Terapia LED este complet non-agresiva si non-invaziva pentru organism. Desi asemanatoare cu laserul, terapia LED se propaga pe o suprafata mai mare si nu emite suficienta putere pentru a distruge tesutul, ci doar pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. De asemenea, stimuleaza productia de colagen, reduce productia de melanina si are rol complementar in sedintele de tratare a ridurilor, in sedintele de tonifiere musculara si de fermitate a epidermei. 

Un tratament de mezoterapie faciala este oricand binevenit, completand cu succes curatarea tenului prin microdermabraziune, fara a agresa pielea, insa cu efecte instantanee de hidratare si revigorare a tenului.

 

DURATA SI ZONA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
Mezoterapie Virtuala Fata 15 minute 60 Ron 200 Ron 350 Ron

       

  Beneficii si efecte terapeutice ale mezoterapiei virtuale :         

 • Efect puternic anticelulitic si li-politic datorita ingredientelor active introduse in derm 
 • Reducerea adipozitatilor
 • Tratament de imbunatatire a aspectului si texturii pielii
 • Efect de fermitate si crestere a tonusului pielii
 • Celulita de orice grad
 • Aglomerari de grasimi inestetice localizate pe gambe, coapse, fese, solduri, abdomen, brate etc.
 • Zone cu retentie de apa
 • Relaxare cutanata
 • Remodelare corporala
 • Vergeturi si cicatrici
 • Ideala pentru tratarea senzatiilor de picioare grele si dureri musculare
 • Uniformizeaza tenul

Call Now