Mezoterapia Virtuala – Led Terapy, CrioCool, Ultrasunete

Mezoterapia

Mezoterapie

Tratamentul prin Mezoterapie este terapia cu ajutorul căreia se tratează inestetismele. Este o formă de terapie care nu implică ace sau perioade de recuperare, fiind una din puținele terapii care acționează la nivelul dermului, întroducând substanțe active pentru tratament.

Mezoterapia este atât facială, cât și corporală

Mezoterapia virtuală este un proces în două faze: electroporație  și electroosmoză. Mai exact: în timp ce electroporația mărește de până la 400 de ori porii celulari, oferindu-i un grad mare de permeabilitate, elecroosmoza intervine și împinge ingredientele active. 

Datorită faptului că substanțele active ajung în piele în proporție de  95% în profunzime, are loc reconstituirea pielii și a țesuturilor. Se întăresc fibrele de colagen, elastină și glicozaminoglicani, mai ales acidul hialuronic, care are capacitatea de a lega cantități mari de apa, determinând hidratarea pielii.

Aparatul de Remodelare Corporala MesoSonix are doi curenți simultani, cu efecte complementare:

 Curentul alternativ este cel care creează electroporația – mărește de până la 400 de ori porii celulari, este ideal pentru tratarea problemelor de flaciditate, adică piele lăsată, flască, dar și în cazul urmelor lăsate de celulită.
 Curentul galvanic are rolul de a vehicula în interiorul țesuturilor, a substanțelor capabile să se descompună în ioni, determinând astfel sporirea metabolismului celular și o vasodilatare superficială.

Ultrasunetele

Sunt folosite pentru a activa metabolismul celular cu ajutorul acțiunii unor stimuli sonori. Masajul ultrasonic cu microvibrațiile invizibile de 1 milion de Hz de seundă, au acest rol de a activa metabolismul celular.  Ultrasunetele activează longitudinal, penetrând  grăsimea subcutanată, despărțind celulele calcificate. Acest proces este non-agresiv și non-invaziv pentru organism.

La nivel facial, ultrasunetele, datorită căldurii termice create în interiorul pielii, are rolul de a produce colagen, fiind astfel reduse ridurile.

Acțiunile ultrasunetelor:

-acțiunea termică: pătrunde în interiorul pielii și produce colagen;

-acțiunea mecanică: producerea vibrațiilor de viteze foarte mari realizează  un micro-masaj al pielii;

– acțiunea chimică: împingerea substanțelor active la nivel celular din geluri sau seruri.

CrioCool și Dermocriforeza

Este o terapie de Remodelare Corporala care se bazează pe răcirea superficială a zonei tratate, folosind temperaturi scăzute pentru a reduce temperatura țesuturilor.

Rezultate CrioCool – Democriforeza:

– regenerarea celulară și tratarea senzațiilor de picioare grele sau dureri musculare;

– reducerea tensiunii și eliminarea stresului;

– favorizează slăbirea și combate celulita, punând sângele în mișcare;

– la nivel facial, efecte sunt spectaculoase in imbunatatirea aspectului tenului, obtinundu-se rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

LED Therapy

Această terapie complementară ajută la metabolismul celular, accelerând autovindecarea organismului. Este o metodă non-agresivă, stimulând producția de colagen și reducând producția de melanină. Are rolul de a trata ridurile, tonifică musculatura și redă fermitatea pielii.

Alege acum tratamentul tau de Mezoterapie Corporala sau Faciala, vezi AICI Preturi Mezoterapie Faciala.

no-repeat;left top;;

auto

Leave a Reply

Vreau o programare!

Call Now