Tarife - Masaj de Relaxare 

        Masaj de relaxare, cu totii ne gandim la el dupa o zi sau o perioada de timp mai intensiva. Fiecare din noi ne dorim cea ora de relaxare si deconectare de la stresul de zi cu zi. Masajul de relaxare sau cel terapeutic se poate realiza in sedinte a cate 30 minute sau 50 minute. In timpul masajului se pune accent pe zonele mai incordate pentru detensionarea muschilor.

Masajul ajută la dobândirea şi păstrarea unei stări de relaxare, optimism şi poftă de viaţă! Este o adevărată terapie de combatere a stresului zilnic, ce afectează tot mai multe persoane!

Cum se realizeaza o sedinta de masaj de relaxare ?

Fiind realizat pe tot corpul, masaju de relaxare produce o zenzatie placuta si ajuta la eliminarea stresului. Un ritual spa senzorial, conceput pentru a-ti reaminti ca meriti sa iti aloci cateva clipe doar pentru tine. Efectele masajului de relaxare produc o stare de vitalitate si energizare, relaxeaza musculatura, elimina oboseala accentuata, mentine o buna stare de sanatate.

Masajul de relaxare se efectuează fie pe majoritatea porţiunilor corpului (spate, picioare, braţe), fie doar în anumite zone (spate, braţe), în funcţie de durata acestuia. Pentru rezultate cât mai bune, salonul nostru din Bucuresti SerRene Beauty Center Spa recomandă opţiunea cu o durată de timp mai mare (50 de minute).

Persoanele care nu au o activitate fizică intensă şi petrec multe ore la birou, în faţa calculatorului, în poziţii incomode sau stau mult în picioare sunt predispose la o gamă variată de afecţiuni, cauzate de atrofierea muşchilor. Lipsa antrenamentului fizic constant şi lipsa de mişcare pot cauza boli din ce în ce mai grave!

Masajul de relaxare este indicat sa fie efectuat cel putin o data pe saptamana. Acesta ajuta la functionarea sistemului nervos prin relaxarea si calmarea intregului organism. Vezi tarife pentru masaj de relaxare in Bucuresti la SerRene Beauty Center Spa.

Masajul de relaxare ne scapa de celulita ?

Celulita este una dintre cele mai comune probleme cu care ne confruntam in zilele de astazi. Aspectul inestetic al pielii se poate transforma in celebra “coaja de portocala”, daca nu putem avea grija de alimentatia noastra sau de un stil de viata activ. Desi exista un adevarat arsenal de metode care ne poate scapa de ea, masajul de relaxare sau terapeutic ramane in topul alegerilor. Totusi, acesta poate fi de mai multe feluri si se poate realiza cat mai diversificat cu putinta.

Masajul de relaxare nu are contraindicaţii. Totuşi, trebuie să anunţaţi din timp personalul salonului în caz de: boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respiratorii, alergii, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
30 minute 45 Ron 150 Ron 260 Ron
50 minute 50 Ron 190 Ron 300 Ron

       

  Beneficii ale masajului de relaxare :         

  • Inlaturarea stresului si a oboselii
  • Reduce crampele si durerile musculare
  • Ajuta la o circulatie mai buna a sangelui
  • Elimina dururile de spate si gat
  • Cel mai mare beneficiu este ca se poate efectua oricand simtim nevoia de relaxare

Call Now