Masaj de Relaxare

Te asteptam la un masaj de relaxare. Ai avut o zi grea? Vrei sa te relaxezi si sa uiti de toate problemele?

Cand vrei sa te relaxezi si sa te detasezi de viata cotidiana iti recomandam sa vi la un masaj de relaxare, unde o sa uitati de toate grijile si problemele, iar timp de o ora va concentrati doar pe relaxare si rasfatare.

Un masaj de relaxare va ajuta la eliminarea stresului acumulat pe timpul zilei, elimina tensiunile articulare, imbunateste circulatia sanguina, stimuleaza limfa, calmeaza si stimuleaza sistemul nervos si detensioneaza muschii contractati, deci in general ajuta la o relaxare generala a organismului.

La acest masaj se folosesc mai multe tipuri de miscari, unele lente si blande altele mai energice dar relaxante in acelasi timp.

Masaj Terapeutic si de RelaxarePentru a experimenta un masaj de relaxare te invitam sa iti faci o programare la salonul nostru SerRene Beauty Center aflat in Bucuresti Str. Hristo Botev Nr. 6, unde vei gasi intotdeauna o atmosfera relaxanta.

Deasemenea SerRene Beauty Center va ofera posibilitatea de a alege unul din abonamentele de remodelare corporala si masaj sau putem face un abonament personalizat in care vom include doar tratamentele dorite de dumneavoastra. Oferim discounturi

Masajul este practicat din vechime si perioada aparitiei lui este inca nedefinita, timp de mii de ani s-a observat ca aplicarea mainilor pe zonele dureroase producea efecte benefice organismului. Multe documente din egiptul antic si medicina chineza ne arata ca masajul era folosit in scopuri medicale de peste trei mii de ani.

De-a lungul timpului practica medicala a ajuns la concluzia ca orice mecanism, dispozitiv, aparat sau instrument actionat mecanic sau electric nu poate inlocui masajul facut manual si nu poate obtine aceleasi efecte.

Echipa SerRene va astepta cu drag!

Leave a Reply

Vreau o programare!

Call Now

Optimized with PageSpeed Ninja