Tarife - Masaj Anticelulitic

Un Masaj Anticelulitic corect stimuleaza elasticitatea pielii, diminueaza stratul adipos si imbunatateste aspectul pielii. Prin masaj anticelulitic se produce un efect de intindere la nivelul pielii care este benefic in tratarea celulitei. Tehnica folosita pentru masaj anticelulitic poate fi simpla (manual) sau cu bete de bambus. 

Manevrele efectuate de terapeut au o viteza sustinuta si variaza de la o presiune superficiala, la miscari rapide si mai intense, pana la manevre placute, cu efect relaxant.

Principalul beneficiu - masaj anticelulitic

Este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor adipoase in timp. Presiunea directa si miscarile circulare elibereaza tensiunea locala de la nivelul muchilor, facilitand buna trecere a fluxului sanguin.

Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela ca stimuleaza sistemul limfatic si ajuta la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa retinuta in tesuturi este o alta problema rezolvata prin acest tip de masaj.

Specialistii spun ca o sedinta de masaj anticelulitic efectuat corect produce un anumit grad de disconfort, insa el nu trebuie sa fie dureros sau sa produca vanatai si alte leziuni. Intensitatea manevrelor trebuie sa fie adaptata de catre terapeut gradului de rezistenta al pacientului. 

Cate sedinte sunt necesare pentru rezultate optime?

Numarul de sedinte de masaj anticelulitic poate varia in functie de grasimea acumulata in tesuturi si de excesul ponderal al persoanei in cauza. In principiu, pentru indepartarea celulitei se recomanda 2-3 sedinte de masaj pe saptamana, iar pentru intretinere, o sedinta pe saptamana.

Acestia mai spun ca este de preferat sa apelati la masajul anticelulitic spre finalul zilei, cand are mai multa eficacitate. Consumati cat mai multa apa si ceaiuri din plante cu efect diuretic, pentru facilitarea eliminarii toxinelor din corp.

In cat timp se vad rezultatele?

Rezultatele sunt sesizabile dupa primele 4-5 sedinte, dar efectele asteptate se pot vedea dupa cel putin o luna de mesaje. De mentionat ca schimbarea regimului alimentar si urmarea unui program regulat de sport sunt recomandate, pentru ca accelereaza arderea grasimilor si eliminarea toxinelor responsabile pentru celulita. In lipsa acestora, efectele masajului anticelulitic vor fi temporare.  

Remediul optim pentru combaterea aspectului de "coaja de portocala" de pe brate, abdomen, fese si picioare sunt sedintele de masaj anticelulitic!

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
30 minute 45 Ron 190 Ron 270 Ron
50 minute 70 Ron 300 Ron 500 Ron

       

 

Beneficii si efecte terapeutice - Masaj Anticelulitic :         

 • Ajuta la diminuarea celulitei
 • Produce un efect de netezire al pielii
 • Ajuta la o circulatie mai buna a sangelui
 • Micsorare in circumferinta corporala
 • Tratarea celulitei si a vergeturilor
 • Celulita si vergeturile sunt diminuate considerabil, uneori eliminate
 • Se reduce tesutul adipos al zonei masate
 • Pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea
 • Tranzitul intestinal si metabolismul se imbunatatesc
 • Organismul se detoxifica
 • Musculatura zonei masate se tonifica, la fel si articulatiile si ligamentele

Call Now