fbpx

SerRene Beauty pune la dispozitia dumneavoastra o varietate de tratamente corporale si este locul unde va puteti relaxa intr-un ambient placut si calduros, cu personal dedicat clientilor pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate.

SerRene Beauty este un centru de remodelare corporala si masaj ce iti ofera o gama larga de servicii, (Electrostimulare, Impachetari la Tunel cu Infrarosii, Mezoterapie corporala/faciala, Radiofrecventa corporala/faciala, Vacuum corporal/facial, Cavitatie - Liposuptie Virtuala, Microdermabraziune, Masaj Anticelulitic, Relaxare, Terapeutic, Drenaj Limfatic).

Toate aparatele folosite sunt noi si au o tehnologie de ultima generatie.

Echipa noastra este alcatuita din oameni pasionati de munca lor, si sunt in permanenta preocupati de asimilarea si aplicarea celor mai recente descoperiri din domeniu. Te vom ajuta in alegerea celui mai potrivit program de remodelare corporala si masaj.

Cheia succesului nostru o reprezinta seriozitatea, respectul si atentia fata de client, dorinta fiind de a transforma salonul in ”a doua casa” pentru clientii ce ne calca pragul.

Atmosfera calda si tehnicienii nostri va asteapta in locatia noastra ultracentrala din Piata Universitatii Bulevardul Hristo Botev Nr 6.

Echipa Rene Beauty va asteapta cu drag! Fii îndrazneata.

Fii curajoasa. Fii pur si simplu frumoasa!